nl

Amsterdam & Utrecht

+31 20 894 36 28
jongens@eenvandejongens.nl

 

Gezocht voor documentaire IKONVoor de IKON (de Interkerkelijke Omroep Nederland) zijn we bezig met de research voor een korte documentaire - genaamd Vijf Dagen (25 minuten) - over de dagen tussen een overlijden en een uitvaart. Iemand overlijdt, zijn/haar familie komt samen om afscheid te nemen en gezamenlijk naar de uitvaart toe te leven en deze voor te bereiden. De hele documentaire speelt zich af op de gezamenlijke ontmoetingsplek. Het wordt een intiem portret van een familie in deze bijzondere dagen. De regisseurs wens om deze documentaire te maken komt voort zijn eigen ervaringen. Hij heeft het enkele keren van dichtbij meegemaakt en koestert bijzondere herinneringen aan de geïsoleerdheid en intimiteit van deze dagen.
 

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een familie, waarvan iemand (50+) binnenkort zal overlijden. Hij of zij heeft bij voorkeur niet meer dan 4 kinderen.  
 
Kent u een familie die voldoet aan bovenstaande omschrijving? Dan zouden wij graag in contact komen om elkaar te leren kennen en het over de film te hebben. Dit is nog zonder camera en na dit gesprek kan nog worden besloten of de familie mee wil doen.

U kunt mailen naar hasse@eenvandejongens.nl of bellen naar 020 894 36 28.