nl\en

De Kempenaerstraat 11B
1051 CJ Amsterdam

Europalaan 2-B
3526 KS Utrecht, unit D1.5

+31 20 894 36 28
jongens@eenvandejongens.nl

Tot de dood ons scheidtTot de dood ons scheidt is een documentaire (in de maak) over scheiden op latere leeftijd. In het filmkader passeren verschillende echtparen de revue. Wat ze gemeen hebben is dat ze allen 65-plussers zijn en dat ze hebben besloten om na een levenslang huwelijk uit elkaar te gaan.

Ik probeer als regisseur in Tot de dood ons scheidt op integere wijze te laten zien hoe moeilijk en tegelijkertijd noodzakelijk het soms kan zijn om elkaar los te laten, zelfs al heb je elkaar ooit de belofte gedaan tot de dood bij elkaar te blijven. Dat doet aan de ene kant ontzettend veel verdriet en anderzijds is er veel moed nodig om nog zo’n stap te durven zetten.

OPROEP

Op dit moment zijn er twee stellen gefilmd die mij hun verhaal toevertrouwden en daar ben ik hen zeer dankbaar voor. Zij dragen er enorm aan bij om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. Ik ben nog op zoek naar twee stellen (65+) die gaan scheiden en bereid zijn om vrijblijvend met mij in gesprek te gaan over een eventuele medewerking aan deze film. Bent u zo’n stel, kent u iemand in uw kennissenkring of heeft u als mediator of advocaat cliënten in uw praktijk die aan deze voorwaarden voldoen? Aarzelt u dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik beloof zeer discreet en zorgvuldig met uw verhaal om te gaan.

niels.vankoevorden@gmail.com
0614539193

Wilt u meer zien over mij en mijn beweegredenen om deze film te maken luister dan naar de radio uitzending van Tijd voor Max. Ook ben ik, samen met een van de twee gefilmde stellen, aan tafel geschoven bij de televisie-uitzending van Tijd voor Max van 1 april jl. Hierin wordt ook een fragment vertoond van hoe mijn documentaire eruit komt te zien.

Mocht u eerder werk van mij willen zien, dan kunt u hier mijn film Ik stond erbij bekijken. Deze film gaat over mannen die op het punt staan om voor de eerste keer vader te worden.

Tot de dood ons scheidt wordt geproduceerd door filmproductiebedrijf Een van de jongens.
En zal worden uitgezonden door de NCRV.